فروش بادام زمینی گیلان

بادام زمینی را از گیلان خریداری کنید سوغاتی گیلان -فروش بادام زمینی

فروش بادام زمینی گیلان

بادام زمینی را از گیلان خریداری کنید سوغاتی گیلان -فروش بادام زمینی

چگونه با سویا و مقداری گوشت چرخ کرده استانبولی پلو درست کنیم

با گوشت چرخ کرده خیلی  غذاهای خوشمزه  خورشتهای  رنگوارنگ میشه درست کرد اما استانبولی پلو با همه این غذاها فرق داره کیه که استان بولی پلو دوست نداشته باشه مثل  ماکارونی یک غذای  غافلگیرکننده هست ناهار چی  درست کردی  عزیزم  میگه استانبولی  خوب یه جور سوپرایز هست برای  درست کردن و تهیه  استانبولی پلوی خوشمزه این مدارک نیاز هست اول از همه مقداری گوشت چرخ کرده اگر گوشت کم داشتین میتونین سویا را که  قبلا  خیس کرده اید و نرم شده آبش را  در آبکش  بگیرید و به گوشت چرخ کرده اضافه نمایید خوشبختانه  خیلی شبیه گوشت چرخ کرده هست و روغن به مقدار  نیاز  زرد چوبه و لوبیا هم نیاز هست لوبیای  سبز البته با ته دیگ  خوشمزه تر هم میشه برنج حداقل 200 گرم باشه خوب برنج باید دم بکشه ابش رو بگیرید  پیاز  در  داخل  ماهیتابه  سرخ کنید  سیب زمینی  هر چه  نقلی تر بهتره اونو هم سرخ کنید اگر  زعفران هم داشتید  اضافه کنید اگر  نداشتید یه سفر با هواپیما به تربت حیدریه و خرید زعفران استامبولی رو خوشمزه خوشرنگتر میکنه  خوب همه این مواد و سرخ کردن گوشت باسویا که انجام شد همه رو با هم قاطی کنید میکس کنید خوب به هم بزنید در زیر  قابلمه مقداری نان  لواش یا هر نانی که دارید در زیرش هم روقن بریزید که نسوزه  حداقل 20 دقیقه با  شعله کم بگذره آماده میشه ....

فوتبال دنیای ورزش و کیهان ورزشی داغ اخبار ورزشی

لیگ فوتبال عربستان سعودی نتیجه بازی تیم باشگاهی نصر تیم هلال عربستان را با نتیجه 2 بر 1 شکست داد اله لال در مقابل ال نصر شکست خورد. در برزیل هم تیم بوتافوگو با 44 امتیاز اول است و پالمیراس در تعقیب آن است  برزیل در مقابل ایران 3 بار بازی کرد و قدرتها با هم در کل مساوی بودند اما برزیل در تعداد گل  زده به خاطر اینکه  پله  برقی را در اختیار داشت توانست گلهای بیشتری بزند پله در انزمان که ما هنوز دنیا  نیومده بودیم بهترین بازیکن جهان بود  ایران و تیم ملی برزیل تاکنون ۳ بار در مقابل یکدیگر قرار گرفته‌اند. حاصل این بازیها، ۱ برد برای تیم ملی ایران، ۱ برد برای تیم ملی برزیل و ۱ مساوی کرد 

شاید این اتفاق برای شما هم افتاده باشه تویی که نمیشناسمت شیر طلایی چقدر بلایی

موهاتو شرابی کردی چه دلربایی کردی همیشه در حال زاغ زدنی  زاغ بزن حتما لذت میبری که زاغ میزنی  زاغ رو شکار کردی میخوای چیکارش کنی.. آهان میخوای  بخوریش زیذ دمش رو یه بار نخوری زیر دم سوراخ زاغو....اول از همه یک صبحانه مقوی  این صبحانه رو در زمانی که هنوز اینترنت نبود ماهواره نبود اصلا زندگی  یه جور دیگه بود مثل الان نبود که زندگی راز باشه از وقتی که گوگل اومد همه گوگلی مگولی شدند و دیگه چیزی به نام راز وجود نداره و این خودش  راز بقاست خوب برای موندن در این زندگی و از جنگل بیرون اومدن و وارد شهر شدن نیازه که زندگیه جنگلی رو فراموش کرد اکنون پدر همه شده گوگل مادر هم شده یاهو عجیبه که اسم این 2 تا هم برم خیلی آشناست هم گوگل هم گل داره هم گو  و اما یاهو که دیگه واقعا خیلی اسمش  آشناتره یا هو یا هو ...نزدیک بود بشه آهو یا شایدم کاهو در یک مجله دیدم گفتم اینو امتحان میکنم دیدم خوشمزه هست  یک لیوان شیر که از قبل جوشیده شده  شیر محلی و داغ هست داخلش  یک عدد تخم مرغ بزارید بعدش  اونو با قاشق  به هم بزنید  خدم اسمشو گذاشتم  شیر طلایی خوشمزه میشه  با یک قاشق شکر که واقعا بی نظیر میشه ولی دلبخواهی هست میتونید با قند یا اصلا  همونجوری بخورید و یا یک عدد خرما ...خودم  عادت دارم ماشت رو میزارم یخ بزنه و یا حتی شیر رو و حتی  میوه های  ریز مانند آلبالو رو یخ میزنه سرد سرد میشه در هوای گرم خیلی آدمو  حال میاره ...چی میشه یکنفر فقط یکنفر از وبلاگم دین کنه منتظرم از وبلاگم دیدن کنید منتظرم توی این وبلاگ خالی جای پاهای تو مونده هنوزم اون بید مجنون بیادم مونده حالا من تنها و خسته توی این شهر غریبم توی تو پر از یه باغ پر گل ام من تنهام توی این دیار غربت حالا از اون اتفاق می خوام بگم بعضی وقتها یک منظره یا یک آدم یا یک خبری رو در یه جا میبینم مثلا دارم با ماشین از یک منظره که برای اولین باره اونجا رفتم اما احساس میکنم قبلا هم اینجا اومدم یا یکی رو میبین میگم اینو من کجا دیدم همونجوری نگاهش می کنم و چهر هاش برام آشناست و میگم جه جوری این صحنه ها تکراری هست در حالی که اصلا من اون رو نمیشناسم و یا اونجا نرفتم نمیدونم شاید این اتفاق برای شما هم پیش اومده باشه پیش میاد پیش آمده خوب هیج چیز شکم نمیشه چند نوع خورشت خوشمزه همه ایرانی طرز تهیه این خورشتها  اسمشونو ننوشتم اما  واقعا  خورشت هستند: رکورد شکنی بوگاتی شیرون با حداکثر سرعت بیش از 490 کیلومتر در ساعت برای چنین سرعتی بیشتر به یک خلبان نیاز هست تا راننده  گوشت را تکه تکه می کنیم و به خوبی می شوییم و با پیاز سرخ می کنیم و 3 تا ۴ لیوان آب می پزیم.

سپس ساقه های کنگر را تمیز می کنیم و تیغ آن را گرفته و می شوئیم و با 2 تا ۴ قاشق روغن مقداری سرخ می کنیم و درون گوشت می ریزیم تا کنگر نیز پخته شود اما زیاد له نشود . نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران را در خورش ریخته و اجازه می دهیم خورش آهسته جوش بخورد و جا بیافتد .

برای نیم کیلو گوشت 3 کیلو کنگر نیاز است کنگر را پس از تمیز نمودن و تیغ گرفتن و شستن باید مقداری سرخ کرد و درون گوشت ریخت . خورش کرفس


کرفس ها را نگینی خرد کنید سپس بخارپز نمایید .

پیاز را با مقداری زردچوبه تفت دهید ، سپس گوشت را به آن اضافه نمایید و به خوبی تفت دهید. سه لیوان آب بریزید و اجازه دهید گوشت نیم پز شود ، سپس سبزیجات را به آن اضافه نمایید. هم بزنید و بگذارید که گوشت به صورت کامل بپزد.

سپس کرفس ، رب ، زعفران ، نمک و آبغوره را اضافه کنید اجازه بدهید خورشت  به روغن بیفتد. سپس همراه چلو سرو نمایید.گوشت را به مقدار دلخواه تکه تکه کنید و در روغن با پیاز و زردچوبه و فلفل مقداری تفت بدهید و آب اضافه نمایید و اجازه دهید تا بپزد .

گل کلم را به تکه هایی اندازه گردو خرد نمایید و نمک بپاشید و بعد از نیم ساعت با روغن تفت بدهید .افرادی که غذای سرخ کردنی دوست ندارند و یا از روغن خودداری می کنند قادر خواهند بود این خورش را به روش آب پز آماده کنند .

لپه را با نمک و آب پخته و در موقع مناسب به گوشت بیافزایید تا همراه گوشت بپزد.موقع پخت، لیمو عمانی و نمک را نیز اضافه کنید . هنگامی که لیموعمانی نرم شد، رب گوجه و گل کلم را اضافه نمایید. گل کلم خیلی سریع پخته و نرم می گردد.

سعی کنید به اندازه ای آن را بپزید که موقع کشیدن در ظرف خورش، تکه تکه نشود. سپس پیاز و زعفران را بریزید. ۴ الی ۵ دقیقه بعد خورش شما آماده است.طرز تهیه خورش قیمه


ابتدا 1 عدد پیاز را پوست بکنید و آن ها را خلالی یا نگینی کنید و درون روغن نیمه داغ بریزید و سرخ نمایید تا طلایی شود.

پس از سرخ شدن پیازها نوبت  به رب گوجه فرنگی می رسد. یک یا چند قاشق غذاخوری رب گوجه به پیازهای طلایی شده بزنید و بگذارید تا سرخ شود و رنگ باز نماید.

البته برای این که خورش خوش رنگ شود و هم غذا غلیظ تر شود، می توانید چند عدد گوجه فرنگی را رنده نمایید و با مقدار کمتری رب مخلوط کنید و درون پیازهای طلایی شده ریخته و اجازه دهید آب گوجه تمام شود و مقداری سرخ گردد. این روش موجب خوشمزه و غلیظ تر شدن خورش می شود.

زردچوبه را نیز در این مرحله درون مواد ریخته و مقداری تفت بدهید. همیشه حواستان باشد زردچوبه را سرخ نمایید تا خوشرنگ تر شود. اکنون نوبت اضافه نمودن لپه است، لپه را نیز حدود یک الی دو ساعت با آب ولرم خیس نمایید.

البته بهتر است چندین بار آب آن را تعویض کنید و آب تمیز بر لپه ها بریزید. برای این خورش می توانید از گوشت گوساله یا گوسفند استفاده نمایید، ولی خورش قیمه با گوشت گوسفند خوشمزه تر خواهد شد.

گوشت را باید ریز تکه کنید و بشویید. پس از این که گوجه فرنگی و رب خوب سرخ شدند می توانید لپه ها را درون یک آبکش بریزید و پس از این که آب آن کاملا گرفته شد آن ها را همراه گوشت به دیگر مواد اضافه نمایید و بر شعله تند مقدار تفت بدهید.

اگر تصمیم دارید کمتر از مواد سرخ کردنی استفاده نمایید، می شود لپه و گوشت را سرخ نکنید؛ در این صورت کمی آب داخل ظرف ریخته و گوشت و لپه را اضافه نمایید و بگذارید تا خورش به صورت کامل به جوش بیاید؛ سپس شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید خورش خوب بپزد.ماهی را در تکه های ۴×۴ سانتی متر خُرد نموده و بشویید.

ماهی که جهت قلیه ماهی استفاده می کنید باید بدون استخوان باشد. به همین علت ماهی های: شوریده – سنگسر – هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب می باشند.

سبزی این خورشت شامل شنبلیله و گشنیز، هر کدام به میزان 200 گرم می باشد. گوشت را به قطعات 2×2برش بدهید در روغن مایع تفت بدهید.

سپس آن را با پیاز و آب به مدت 2 ساعت روی حرارت بپزید.

سپس نمک و فلفل را اضافه نمایید.

با ابزار ویژه یا چاقو، وسط سیب را بیرون بیاورید، پوست آن را گرفته و آن را برش بدهید.

در انتهای زمان پخت گوشت، به گونه ای که دو پیمانه از آب آن باقیمانده باشد، پیاز و برگ بو را بیرون بیاورید و سیب های حلقه شده و پیاز داغ را به آن بیافزایید.

سرکه را به شیره انگور یا شیره خرما اضافه نمایید خوب هم بزنید و بعد آن را به خورش اضافه نمایید تا خورش بپزد و سیب ها نرم شوند.نخست پیاز را سرخ نمایید. بعد از آن سیر، ادویه و زردچوبه را نیز اضافه نمایید. سپس سبزى را افزوده و به خوبی سرخ کنید سپس رب و تمر هندى را اضافه کنید و اجازه دهید آرام آرام سبزى سرخ شود و آب آن گرفته شود.

نمک را همیشه پس از تمر هندى به قلیه اضافه نمایید چون بعضى از تمر ها خودشان نمک دارند. میگو را جدا با پیاز و سیر و ادویه سرخ نمایید و سپس به مواد سبزى اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت کم پخته شود و جا بیفتد. خورش ریواس


نخست پیازها را پوست بکنید، بعد از شستن ریز خرد نمایید. بعد از آن در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و بر شعله اجاق‌ گاز بگذارید تا داغ شود. بعد از آن، پیاز را اضافه نمایید و تفت دهید تا طلایی شود.

گوشت را به خوبی بشویید و به شکل قیمه‌ای خرد نمایید، بعد از آن به پیاز داغ اضافه کنید، همراه با آن تفت بدهید تا رنگ گوشت تغییر نماید. حالا 2تا3لیوان آب جوش به گوشت و پیاز اضافه کنید، در ظرف را گذاشته و تا پخت کامل گوشت روی حرارت کم اجاق گاز صبر کنید.

در این فاصله ریواس ‌ها را پوست بکنید، پس از شستن به قطعات 3سانتی‌متری یا به اندازه 2بند انگشت خرد نمایید. از سوی دیگر نعنا و جعفری را نیز پاک کنید، پس از شستن، ریز خرد نمایید.خورشت به با لپه :

ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و تفت بدهید گوشت یا مرغ تکه ای را به پیاز اضافه کنید و تفت بدهید زردچوبه، نمک و فلفل و ادویه را هم اضافه کنید و تفت بدهی سپس 4 لیوان آب بریزید لپه های خیس خرده را در ظرف دیگری بپزید و زمانی که گوشت نیم پز و آب آن نصف شد لپه ها را به آن اضافه کنید. به ها را نگینی یا به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید و داخل تابه تفت بدهید و زعفران و شکر را اضافه کنید البته شکر به دلخواه است می توانید آن را حذف کنید.


در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید تا خورشت به جا بیفتد و ده دقیقه قبل از برداشتن غذا از روی گاز به آن آبلیمو بزنید. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک به)


نکته برای طرز تهیه خورشت به :

* بعضی افراد دوست ندارند داخل خورش به لپه بریزند می توانید لپه را با همین دستور پخت حذف کنید.


 * به دارای خواص زیادی می باشد پس توصیه میشود برای اینکه از خواص به بهره مند شوید حتما در وعده غذایی از به استفاده کنید که میتوانید به صورت های مختلف به را مصرف کنید مثل: دمنوش به، مربا به ، مصرف به صورت خام شبیه به خوردن سیب.

حالا در یک تابه کوچک، کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نعنا و جعفری خرد شده را درون روغن ریخته و تفت دهید.

نکته: میزان نعنا نباید زیاد باشد چون باعث تلخ شدن خورش خواهد شد.

بعد از اینکه گوشت پخت، نخست نعنا و جعفری سرخ شده را اضافه نمایید و 10 دقیقه  بر روی حرارت بگذارید. پس از آن ریواس را به همراه شکر، نمک و فلفل اضافه نمایید و 15 دقیقه دیگر حرارت بدهید. یک قابلمه کوچک رو روی حرارت زیاد بذارید تا داغ بشه. سپس حدود 1 قاشق مرباخوری روغن زیتون رو درون قابلمه بریزید. گوشت قرمز رو اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه روی حرارت زیاد بذارید. بعد شعله گاز روی حرارت متوسط بذارید. حدود 8 دقیقه طول میکشه تا گوشت بپزد و خوب قهوه ای شود. مرتب هم بزنید تا آب گوشت تبخیر نشود. در حین پخت 1/2 قاشق مرباخوری نمک رو اضافه کنید. گوشت رو از قابلمه خارج کنید و بعد 2 قاشق مرباخوری روغن زیتون به همراه 1 عدد پیاز متوسط خرد شده بریزید. 1/2 قاشق مرباخوری نمک بریزید و به مدت 5 دقیقه بر روی حرارت بذارید تا پیاز تف بخورد و نرم شود. هر از گاهی هم بزنید تا پیاز به کف قابلمه نچسبد. 

مرحله 2

طرز تهیه خورش سیب زمینی و گوشتپودر کاری زرد رو اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه تا 1 دقیقه هم بزنید. 400 گرم گوجه فرنگی خرد شده، 1/2 پیمانه آب و گوشت خورشتی که در مرحله قبل تف دادین به پیاز ها اضافه کنید. 

مرحله 3

طرز تهیه خورش سیب زمینی و گوشتشعله گاز رو روی حرارت متوسط رو به بالا بذارید. وقتی آب به جوش اومد حرارت رو کم کنید، درب قابلمه رو بذارید و به مدت 45 تا 90 دقیقه بذارید بپزد. این زمان بستگی به نوع پخت مورد علاقه شما از گوشت دارد . هر وقت گوشت نرم و لطیف شد یعنی پخته است.

پیاز خرد شده را با ۳ قاشق روغن، مقداری تفت می دهیم. بعد از آن سیر و شنبلیله و گشنیز ، را با آن مقداری تفت می دهیم.

ماهی را با مقداری زردچوبه و نمک، به همراه سبزی ها تفت دهید.

بعد شیره تمرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه نموده و قلیه ماهی را با شعله کم به مدت 40 دقیقه بپزید. غذا آماده ی سرو می باشد. ...  گوشت را به قطعات 2×2برش بدهید در روغن مایع تفت بدهید.

سپس آن را با پیاز و آب به مدت 2 ساعت روی حرارت بپزید.

سپس نمک و فلفل را اضافه نمایید.

با ابزار ویژه یا چاقو، وسط سیب را بیرون بیاورید، پوست آن را گرفته و آن را برش بدهید.

در انتهای زمان پخت گوشت، به گونه ای که دو پیمانه از آب آن باقیمانده باشد، پیاز و برگ بو را بیرون بیاورید و سیب های حلقه شده و پیاز داغ را به آن بیافزایید.

سرکه را به شیره انگور یا شیره خرما اضافه نمایید خوب هم بزنید و بعد آن را به خورش اضافه نمایید تا خورش بپزد و سیب ها نرم شوند.نخست پیاز را سرخ نمایید. بعد از آن سیر، ادویه و زردچوبه را نیز اضافه نمایید. سپس سبزى را افزوده و به خوبی سرخ کنید سپس رب و تمر هندى را اضافه کنید و اجازه دهید آرام آرام سبزى سرخ شود و آب آن گرفته شود.

نمک را همیشه پس از تمر هندى به قلیه اضافه نمایید چون بعضى از تمر ها خودشان نمک دارند. میگو را جدا با پیاز و سیر و ادویه سرخ نمایید و سپس به مواد سبزى اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت کم پخته شود و جا بیفتد. خورش ریواس


نخست پیازها را پوست بکنید، بعد از شستن ریز خرد نمایید. بعد از آن در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و بر شعله اجاق‌ گاز بگذارید تا داغ شود. بعد از آن، پیاز را اضافه نمایید و تفت دهید تا طلایی شود.

گوشت را به خوبی بشویید و به شکل قیمه‌ای خرد نمایید، بعد از آن به پیاز داغ اضافه کنید، همراه با آن تفت بدهید تا رنگ گوشت تغییر نماید. حالا 2تا3لیوان آب جوش به گوشت و پیاز اضافه کنید، در ظرف را گذاشته و تا پخت کامل گوشت روی حرارت کم اجاق گاز صبر کنید.

در این فاصله ریواس ‌ها را پوست بکنید، پس از شستن به قطعات 3سانتی‌متری یا به اندازه 2بند انگشت خرد نمایید. از سوی دیگر نعنا و جعفری را نیز پاک کنید، پس از شستن، ریز خرد نمایید.خورشت به با لپه :

ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و تفت بدهید گوشت یا مرغ تکه ای را به پیاز اضافه کنید و تفت بدهید زردچوبه، نمک و فلفل و ادویه را هم اضافه کنید و تفت بدهی سپس 4 لیوان آب بریزید لپه های خیس خرده را در ظرف دیگری بپزید و زمانی که گوشت نیم پز و آب آن نصف شد لپه ها را به آن اضافه کنید. به ها را نگینی یا به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید و داخل تابه تفت بدهید و زعفران و شکر را اضافه کنید البته شکر به دلخواه است می توانید آن را حذف کنید.


در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید تا خورشت به جا بیفتد و ده دقیقه قبل از برداشتن غذا از روی گاز به آن آبلیمو بزنید. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک به)


نکته برای طرز تهیه خورشت به :

* بعضی افراد دوست ندارند داخل خورش به لپه بریزند می توانید لپه را با همین دستور پخت حذف کنید.


 * به دارای خواص زیادی می باشد پس توصیه میشود برای اینکه از خواص به بهره مند شوید حتما در وعده غذایی از به استفاده کنید که میتوانید به صورت های مختلف به را مصرف کنید مثل: دمنوش به، مربا به ، مصرف به صورت خام شبیه به خوردن سیب.

حالا در یک تابه کوچک، کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نعنا و جعفری خرد شده را درون روغن ریخته و تفت دهید.

نکته: میزان نعنا نباید زیاد باشد چون باعث تلخ شدن خورش خواهد شد.

بعد از اینکه گوشت پخت، نخست نعنا و جعفری سرخ شده را اضافه نمایید و 10 دقیقه  بر روی حرارت بگذارید. پس از آن ریواس را به همراه شکر، نمک و فلفل اضافه نمایید و 15 دقیقه دیگر حرارت بدهید. یک قابلمه کوچک رو روی حرارت زیاد بذارید تا داغ بشه. سپس حدود 1 قاشق مرباخوری روغن زیتون رو درون قابلمه بریزید. گوشت قرمز رو اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه روی حرارت زیاد بذارید. بعد شعله گاز روی حرارت متوسط بذارید. حدود 8 دقیقه طول میکشه تا گوشت بپزد و خوب قهوه ای شود. مرتب هم بزنید تا آب گوشت تبخیر نشود. در حین پخت 1/2 قاشق مرباخوری نمک رو اضافه کنید. گوشت رو از قابلمه خارج کنید و بعد 2 قاشق مرباخوری روغن زیتون به همراه 1 عدد پیاز متوسط خرد شده بریزید. 1/2 قاشق مرباخوری نمک بریزید و به مدت 5 دقیقه بر روی حرارت بذارید تا پیاز تف بخورد و نرم شود. هر از گاهی هم بزنید تا پیاز به کف قابلمه نچسبد. 

مرحله 2

طرز تهیه خورش سیب زمینی و گوشتپودر کاری زرد رو اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه تا 1 دقیقه هم بزنید. 400 گرم گوجه فرنگی خرد شده، 1/2 پیمانه آب و گوشت خورشتی که در مرحله قبل تف دادین به پیاز ها اضافه کنید. 

مرحله 3

طرز تهیه خورش سیب زمینی و گوشتشعله گاز رو روی حرارت متوسط رو به بالا بذارید. وقتی آب به جوش اومد حرارت رو کم کنید، درب قابلمه رو بذارید و به مدت 45 تا 90 دقیقه بذارید بپزد. این زمان بستگی به نوع پخت مورد علاقه شما از گوشت دارد . هر وقت گوشت نرم و لطیف شد یعنی پخته است.

گرسنه ام شد خوب برم آشپزخونه

گرسنه ام شد خوب برم آشپزخونه  دوست دارم الان غذا آماده بود می خوردم آخه پس از 3کس بدجوری گرسنه ام میشه  نمیدونم  همه اینجورین یا فقط من در اینجور لحظات گشنه ام میشه انگاری 100 ساله که غذا  نخوردم گفتم قبل از اینکه برم غذا درست کنم اول یه پست اینجا بزارم  وقتی اومدم ببینم چند تا کلیک خورده خوب اونایی که الان گرسنه هستند کلیک کنند شاید میخوای بدونی چی میخوام درست کنم که هم زود آماده ماده بشه و هم من طاقت گرسنگی رو ندارم دیروز یه چیپس کوچک خریدم 12 هزار تومان شد سرکه ای بود به خاطر همین الان تصمیم گرفتم سیب زمینی رو رنده کنم پیاز رنده کنم نه پیاز  سختی ام میاد کی حال داره خوب سیب زمینی رو که رنده کردم به اون تخم مرغ می زنم راستی اگر این مرغها نبودند تخم مرغ بزارن کسی صبح بیدار نمیشد این نیمرو باعص میشه و نون سنگگ یا بربری این یه دون نون بربری من بخورم یا اکبری خوب من رفتم بچه های خوبی باشین تا برگردم ....

آنا

یک لحظه نیست که به فکر تو نباشم آنا تو شباهت زیادی به باربی 2 داری و از باربی 1 هم رد شدی شر شر بارون با تو دیدن داره آنانینا کنار ساحل دریا نشستن با تو دیدن داره آنا زیبای من زیبای منی تو دنیای منی تو رفتن در رستوارن خوردن غذا در کنار تو لذت داره آنا بدون خوردن شراب با تو مستم آنا دیدن چشمهای تو دیدن داره آنانینا رانندگی در کنار تو با شاسی بلند دیدن مناظر سرسبز و کوهها با تو دیدن داره آنانینا تینا گوش کردن به موزیک ملایم سیمابینا با تو لذت داره آنا خوردن میوه انار با تو خوردن داره آنا رفتن و دین یک فیلم آناکارنینا با تو دیدن داره در سینما  آپادانا آنانینا ....آنا