طرز تهیه نان مثل پیتزا اما خیلی ساده و معمولی چگونه در نان خانه بپزیم؟ همیشه ادم وقت و حوصله نداره بره نانوایی در صف بمونه تا نوبتش بشه و نون داغ سنگگ خسخاشی یا بربری همان نان سفید که سیاه نیست اما با خش خاش یا کنجد به شکل دیگه در میاد میاد خوب ادم وقتی گرسنه اش میشه هوس نان رو هم کرده حال هم نداره بره نانوایی حالا 2 ساعت لباس بپوشه ماشین روشن کنه بره یک ساعت در ثغ بایسته خوب میتونه از اردی که قبلا خرید کرده و در داخل خانه هست نان درست کنه اما این نان به هیچ عنان اننانی نیست که در نانوایی سرو میشه نان پحته شده در نانوایی همیشه یه چیز دیگه هست اما ابین نان میتونه مسکن باشه و تقریبا شبیهه اون باشه ارد را در یک طرف پیاله می ریزیم بعدش اب به مقدار لازم به هم می زنیم سپس یک عدد تخم مرغ و نمک و اگر دوست داشتید تخم مرغ خوب بیه هم بزنید به صورت ورقه نازک در ماهی تابه ای که قبلا یکمی روغن هم ریختید در ان ریخته و سپس درش راگذاشته چند دقیقه بعدش نان اماده هست حتما اینجور نانها باید به اندازه نان لواش نازک باشه تا خوشمزه بشه...منبع : noaran.blogsky.com چطور بود خوشتون اومد؟