فروش بادام زمینی گیلان

بادام زمینی را از گیلان خریداری کنید سوغاتی گیلان -فروش بادام زمینی

فروش بادام زمینی گیلان

بادام زمینی را از گیلان خریداری کنید سوغاتی گیلان -فروش بادام زمینی

بهترین جای رشت کجاست؟ سبزه میدان هست همه سن بالاهای رشت خاطرات خوبی

همه  افراد سن بالا که الان دیگه باید  50 سال به بالا  باشند  خاطرات زیادی اینجا دارند دوستی هایی که در سبزه میدان برقرار میشه  بین  همسن و سالهای خودسان  تا  اخر  عمرشان  یادشان نمی ره وقتی ادم به  سبزه میدان میره  حتما  تعداد زیادی  ادمهای  سن بالای  45 سال  میبینه که همه  خوش اخلاق  مهربان و  بسیار  فهمیده و با  شخصیت هستند. انها واقعا  دوست داشتنی هستند و صحبتها  حرفهای  انها از همان  حرفهایی هست که ادم  دوست  داره  بشنوه چقدر  خاطره  از عشق توی این  موی  سفیده  هنوز دل  میشه  عاشق  همین هم  یه  امیده  دلم  ای  دل  غافل  نزار تنها  بمونم بیا  چشماتو باز کن  ببین  رفته  جوونی میخواه 20 ساله  باشم  گل  هر ساله  باشم  میخوام  وقتی بهاره  گل  هر ساله باشم هم سنها  تجربه های  خودشون رو در اختیار هم قرار میدند و این دوستی که در این قسمت از شهر زیبای رشت  انجام می گیره از اون دوستی های بی نظیر و با حال هست گل میگی گل میشنوی سبزه میدان  اسمش هم  قشنگه مثل  ادمهاش قشنگ  دل باز  و  زیباست این میدان در زمان حکومت محمد ولی خان تنکابنی ( نصرالسلطنه ، سپهدار اعظم ، سپهسالار اعظم ) در زمان سلطنت ناصرالدین شاه قاجار بازسازی و بهسازی شد و از همان زمان گردشگاه عمومی شد . امروزه دارای فضای سبز ، کتابخانه عمومی و تندیس هایی از مشاهیر گیلان شیون فومنی ، پروفسور فضل الله رضا ، دکتر محمود بهزاد ، پروفسور مجید سمیعی و پروفسور اکبرزاده می‌ باشد . سبزه میدان سبزه زاری بود که تا محله چمارسرا امتداد داشته است .

ابتدای این سبزه زاران آبگاهی بود در عهد سلطنت ناصر الدین شاه که خان های فومن و شفت ناچار به اقامت در رشت شدند ، قسمتی از اراضی پیر سرا را که بازارچه ای هم داشته ، خریداری کرده و خانه های مسکونی ساختند .

در عهد سلطنت مظفرالدین شاه که محمد ولی خان تنکابنی ( که بعد لقب نصر السلطنه گرفت ) به حکومت رشت منصوب شد ، تصمیم به عمران این ناحیه گرفت . بدواً قسمتی از سبزه زاران مذکور که در عهد فعالیت " مصلحت خانی " محصور و خیابان هایی در اطراف آن ایجاد شده بود ، امر به باغچه بندی و خیابان بندی و درختکاری کرد و نام آن را سبزه میدان گذاشت ، گورستان مجاورش را متروک اعلام نمود ، آبگاه مجاور را که سالانه آبگیری نمی شد و فقط بر اثر باران منجلابی برای زیست غوکان شده بود ، با زباله های شهر پر کرد ، خندق روبازی را که از بازارچه سبزه میدان می گذشت و از حاشیه سبزه میدان به سوی محله پیرسرا و رودخانه گوهر رود می رفت به طاق آجری پوشانید و اراضی وسیع مجاور را به شرط ایجاد خانه ها و دکان های مناسب به داوطلبان که غالباً همان خان های فومن و شفت ، تولم و کسما بودند ، برگزار کرد . در مدتی کوتاه باغ و خیابان هایی بوجود آمد . از وجوه وصولی در جانب جنوبی سبزه میدان ، مدرسه ایجاد گردید... باید بری  ببینی تا  بگی  چقدر اینجا  قشنگه....

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.