جلبک اسپیرولینا چیست؟ what-is-spirulina
در قرن شانزدهم میلادی که مهاجمان اسپانیایی مکزیکو را فتح کردند ، دریافتند آزتک هایی که در کنار رودخانه مکزیکو زندگی می کردند مادهای سبز…....................
گندمها را اول از همه در قابلمه با اب درون یخچال بگذارید ...و انرا را به مدت4 یا 6 ساعت از شب قبل در آب بخیسانید. امروزه گندمهای آماده و پوست کنده در فروشگاهها هستند. گوشت یا مرغ فرقی نمی کنه هر چه گندمها بیشتر خیس بخورند و آب بیشتری جذب کنند در مرحله پخت راحتتر میپزند. گوشت را به همراه پیازها که هر کدام را به چهار تکه تقسیم کردهاید ( پیاز را ریز نکنید چون در مرحله پخت به گوشت میچسبد)، کمی زردچوبه و ۶ لیوان آب روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا آرام آرام خوب بپزد و به اصطلاح مغزپخت شود. گندم را که از شب قبل خیس کردهاید در یک قابلمه جداگانه به همراه یک لیتر آب روی شعله ملایم گاز بپزید.